الأربعاء، 12 فبراير 2014

الدبابيس المقرمشة مع صوص المستردة و العسل



  • المكونات:

    تلت كوباية عيش ناشف مطحون خشن
    ربع معلقة صغيرة بابريكا (فلفل حلو)
    ربع معلقة صغيرة بصل ناشف (بودرة)
    ربع معلقة صغيرة ملح
    2 ونص معلقة صغيرة زيت كانولا 
    بيضة كبيرة
    4 دبابيس منزوعة الجلد 
    صوص مستردة
    2 معلقة كبيرة زبادى خفيف الدسم
    1 معلقة كبيرة مستردة ديجون
    معلقة كبيرة عسل
    فلفل اخضر طازة

    الطريقة:
    •               يسخن الفرن على درجة حرارة 475 فهرنهايت
      يخلط فتات الخبز مع البابريكا والبصل المجفف والملح فى طبق مسطح
      يرش على الخليط الزيت و يقلب بشوكة حتى يتجانس ،
      تخفق البيضة بشوكة فى طبق منفصل ثم تضاف الى خليط الخبز ويدك جيدا حتى يختلط تماما .. وتمرغ الدبابيس فى الخليط جيدا
      تخبز الدبابيس فى الفرن حتى يصبح لونها ذهبى على درجة حرارة 165 فهرنهايت لمدة 25 الى 30 دقيقة
      لتحضير الصوص:
      اخلطى الزبادى مع المستردة والعسل والفلفل فى طبق صغير و تقدم مع الدبابيس